hotness 0
News

Nieuwe mijlpaal bewijst dat Terraria nog altijd in trek is

Gepost door

Indiegame Terraria doet het nog altijd erg goed op verschillende platformen. Het spel viert binnenkort zijn tiende verjaardag en doet dat dan met 35 miljoen verkochte exemplaren. Een ongekend aantal, dat moet gezegd worden. Dit wordt ook nog eens gecombineerd met een hoge waardering van gamers.

De game is namelijk het best beoordeelse spel op Steam allertijden, zo is te zien op de website Steam250. Hiermee laat het Portal 2 en The Witcher III: Wild Hunt achter zich. Het spel wordt momenteel bij lange na niet het meest gespeeld op de PC, maar veel spelers lijken het spel toch in de bibliotheek te hebben staan.

Overigens is de PC wel het leidende platform voor de game. Dat is ook te zien aan de updates en verkochte exemplaren (17,2 miljoen). Mobiele apparaten bezetten een tweede plek (9,3 miljoen) en de consoles sluiten de rij af (8,5 miljoen). De ontwikkelaar van de game heeft laten weten nog niet klaar te zijn met het spel. Zo komt er dit jaar onder andere ondersteuning voor de Steam Workshop


0 reacties op "Nieuwe mijlpaal bewijst dat Terraria nog altijd in trek is"