hotness 0
News

Riot Games onthult nieuwste Arcane teaser

Gepost door

De tijden waarin Riot Games eigenlijk nog maar het enkelvoud, ‘Riot Game’ was, zijn al even voorbij. Riot Games schuwt ook, na het veroveren van de muziekindustrie met Pentakill en K/DA, de cinematografische wereld niet en betreedt de scene met Arcane.

Riot Games dropte, al dan niet onverwacht, op 20 september de eerste trailer op het nieuwe Arcane twitter-account. Al snel begon de geruchtenmolen te draaien en vele twitter-gebruikers grepen terug naar de allereerste aankondiging van een geanimeerde League-serie tijdens de 10-year-anniversary stream in 2019. Tijdens die stream werden ook Valorant (toen nog Project A) en Legends of Runeterra aangekondigd. Hierdoor verdween Arcane even uit de spotlights, maar aan het enthousiasme onder de reveal tweet te zien, was enig greintje bezorgdheid ongegrond. Arcane zal zich afspelen in Piltover en Zaun, twee gebieden uit de fictieve wereld van Runeterra.


De video zelf begint en eindigt volledig gehuld in mysterie, op de laatste seconden na krijgt de doorsnee-kijker geen gezichten of herkenbare features te zien. De muziek is passend, de clip houdt je in de ban voor de volledige veertien seconden.

Op dinsdag werd het account van Arcane aangevuld met nog meer informatie. Na een nachtje duchtig speculeren over de karakters die figureerden in de trailer, kregen we eindelijk bevestiging. Zo kregen we een paar bekende League of Legends-karakters te zien: de zussen Jinx en Vi, Jayce, Viktor en publiekslieveling Caitlyn. Ook werden er een aantal karakters aangekondigd waar nog weinig of geen informatie over te vinden is, maar ook hier zijn de fans al druk in de weer om hun relatie tot elkaar te ontpluizen.

Arcane zal dit najaar te zien zijn op Netflix.

0 reacties op "Riot Games onthult nieuwste Arcane teaser"