hotness 0
News

Star Wars: Battlefront geen Star Wars Battlefield-game volgens DICE

Gepost door

Een nieuwe Star Wars: Battlefront wordt momenteel ontwikkeld door DICE. Dat maakte EA eerder op E3 bekend. Hoewel de ontwikkeling nog in een vroeg stadium staat, heeft DICE nu al meegedeeld dat de shooter geen Battlefield-game in een Star Wars-jasje wordt.

Beeld je eens in dat de wereld van Star Wars wordt geïntroduceerd in een spellenreeks als Battlefield. Laat dat idee nu varen. DICE heeft gezegd dat het niet van plan is om een Battlefield-getinte Star Wars game, of vice versa, te maken van de nieuwe Star Wars: Battlefront.

Hoewel Star Wars: Battlefront nog in de allereerste fase van zijn ontwikkeling zit, weet DICE nu al wat ze niet willen. Hoe ze de shooter dan wel zien, is nog onbekend. Ondertussen is ook bekend geworden dat niet alleen fans een nieuwe Star Wars: Battlefront wilden, maar dat LucasArts expliciet vragende partij was om de reeks door DICE te laten heropstaan.

DICE is nu naar eigen zeggen naar de geschiedenis van de Battlefront-reeks aan het kijken om het vakkundig uit elkaar te halen en terug op te bouwen naar wat de nieuwe Star Wars: Battlefront moeten worden. We zijn alvast benieuwd.

0 reacties op "Star Wars: Battlefront geen Star Wars Battlefield-game volgens DICE"