hotness 0
News

Subreddit Battlefield 2042 dreigt gestopt te worden als het venijn niet omlaaggaat

Gepost door

De score op Metacritic is niet al te hoog. Op Steam zijn de gamers die een review hebben achtergelaten bijzonder negatief. Onze eigen Stefan was er weliswaar over te spreken, maar heel veel gamers zijn niet bepaald positief over Battlefield 2042. Dit alles is goed te zien in de Subreddit van deze game. De wolk van negativiteit die in Reddit rond deze game is losgebarsten, is dusdanig uit de hand aan het lopen, dat de beheerders van de Subreddit in een bericht hebben aangegeven dat ze de stekker er tijdelijk uit trekken, als het nog erger wordt.

“Over de laatste dagen hebben wij beledigingen, intimidatie en gemene opmerkingen gezien, direct gericht op leden van deze community en medewerkers van DICE,” zo begint het door de beheerders geschreven artikel. De rest van het artikel omschrijft, samengevat, dat discussies niet normaal gehouden kunnen worden zonder dat beledigingen heen en weer worden geslingerd en, zo melden de beheerders, het beschadigt de Battlefield community.

Ze geven drie mogelijkheden:

  1. Als het venijn daalt, dan blijft de Subreddit open.
  2. Als het venijn hetzelfde blijft, gaan de beheerders artikelen blokkeren die volgens de beheerders te ver gaan.
  3. Als het venijn verder stijgt, dan wordt de Subreddit gesloten voor een tot zover onbepaalde periode.


Of deze beheerders het voor elkaar krijgen wat ze voor ogen hebben met dit artikel zal nog bekeken moeten worden. Tot zover zijn de reacties op Reddit over dit artikel bijzonder negatief.

0 reacties op "Subreddit Battlefield 2042 dreigt gestopt te worden als het venijn niet omlaaggaat"