hotness 0
News

Toch een gratis PlayStation 4 naar PlayStation 5-upgrade voor Horizon: Forbidden West

Gepost door

Spelers die een PlayStation 4-versie van Horizon: Forbidden West aanschaffen kunnen toch gratis upgraden naar de PlayStation 5-variant. Dat nieuws maakte Sony bekend op de PlayStation Blog.

Vorige week verscheen het bericht dat een gratis upgrade van de PlayStation 4-versie naar die voor de PlayStation 5 niet voor alle varianten beschikbaar zou zijn. Dit kon op veel kritiek van de community rekenen, maar Sony heeft dit beleid bijgesteld.

In de blogpost laat het bedrijf weten een fout te hebben gemaakt. Er was eerder immers beloofd dat alle games, die cross-gen zijn op lancing en kort daarna, een gratis upgrade naar de PlayStation 5 zouden krijgen. Horizon: Forbidden West is echter uitgesteld naar volgend jaar, waardoor het eigenlijk buiten de gestelde periode valt, maar er is nu toch besloten de game van een gratis upgrade te voorzien.

In de toekomst gaat Sony een prijs van tien dollar hanteren voor de cross-gen upgrades. Hieronder vallen ook de nog te verschijnen spellen als Gran Turismo 7 en God of War.
 

0 reacties op "Toch een gratis PlayStation 4 naar PlayStation 5-upgrade voor Horizon: Forbidden West"