hotness 0
News

World War 3 krijgt een gratis weekend

Gepost door

Shooter World War 3 is met update 0.6 een heel stuk dichterbij de volledige release van de game gekomen. En dat beginnen zowel de community als het ontwikkelteam achter de game te voelen. Daarom heeft men besloten om een gratis weekend op Steam te organiseren.

Wanneer het Free Weekend precies plaats zal gaan vinden, is nog eventjes te vraag. In een nieuwsbrief laat men weten dat het ergens in juni zal zijn, maar dat men nog bezig is met voorbereidingen treffen om een goede eerste indruk op nieuwe spelers achter te laten.

Die nieuwe spelers mogen met vrijwel de volledige game aan de slag. Alle wapens, karakters, settings, voertuigen en loadouts zullen zonder restrictie beschikbaar zijn. Maar ze kunnen enkel gebruikt worden op de Polyarny map en in de Warzone game mode. Hier heeft men voor gekozen om snel te kunnen handelen wanneer bijvoorbeeld blijkt dat er meer animo is dan van tevoren voorzien was.

Dit gratis weekend is overigens niet enkel goed nieuws voor twijfelaars en nieuwe spelers. In de nieuwsbrief valt namelijk te lezen dat het evenement begeleidt zal worden door een content update. Deze zal een niet gespecificeerd wapen, voertuig en uitrusting aan het spel toevoegen, samen met kleine verbeteringen.

0 reacties op "World War 3 krijgt een gratis weekend"