hotness 0
News

De flop 3: Stefan

Gepost door

Vorige week werd mijn top 3 games van het jaar 2021 al op de website gepubliceerd, maar er zijn natuurlijk niet alleen maar winnaars. Daarom nu mijn flop 3. Het lijkt mij goed om hierbij te vermelden, dat dit niet per definitie slechte games zijn. Het gaat hier vooral om games die mij niet gebracht hebben waarop ik had gehoopt.

Nummero 3:

Op de derde plaats staat MotoGP 21. Een spel dat zeker niet als slecht mag worden gezien, maar tijdens het spelen kwam ik erachter dat ik niet zoveel met MotoGP heb. Waar ik enorm kan genieten van racen op vier wielen, bleek dit op twee wielen aanzienlijk minder te zijn. Bijvoorbeeld het in evenwicht houden van je machine is niet iets wat mij enorm kan bekoren. Daarnaast legt MotoGP 21 het betreft mogelijkheden en vormgeving af tegenover de grote concurrent en wellicht het best vergelijkbare materiaal op vier wielen: F1 2021. Nogmaals, het is zeker geen slechte game, maar het is gewoon niet mijn ding.

Hell:

Op plek twee vinden we Hell Let Loose. Het eerste woordje in de titel beschrijft gelijk hoe ik de game heb ervaren, als een hel. In mijn review beschreef ik het eerder al: maar voor mij voelt de game meer aan als een avondvierdaagse-simulator. Na iedere keer dat je het loodje hebt gelegd, mag je weer beginnen aan een enorme wandeling naar het front. Daarnaast vond ik de Tweede Wereldoorlog-shooter grafisch een doorn in het oog. Dit spel is bij mij dan ook heel snel op de digitale plank terecht gekomen.

De winnaar, uhh verliezer

De winnaar of grote verliezer, het is maar net hoe je het bekijkt, in dit lijstje is Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition. Over deze game is al veel gezegd en geschreven en maar weinig daarvan was positief. Dat geldt ook voor mij. Toen deze trilogie werd aangekondigd, had ik er enorm veel zin in. Echter verdween dit als sneeuw voor de zon na mijn eerste speelsessie. Rockstar had in mijn ogen geen goedkopere manier kunnen verzinnen om geld binnen te harken. Men heeft hier de originele titels lichtjes opgepoetst en met minimale effort de winkel in gesmeten. Het voelt op alle vlakken goedkoop aan, er zijn rare bugs en het voelt nog steeds oud aan. Daarnaast is alle sfeer uit de spellen verwijderd. Een reeks die mij enorm veel plezier had kunnen bezorgen is dan ook uitgelopen op een enorme teleurstelling. Daarom is Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition wat mij betreft de flop van het jaar.
 

0 reacties op "De flop 3: Stefan"