hotness 0
News

Brengt Microsoft de Battletoads mee naar E3?

Gepost door

Sinds Phil Spencer een aantal jaren geleden op het podium klom in een Battletoads t-shirt, gaan de geruchten dat een nieuwe deel van de serie in de maak is. Microsoft heeft er echter sindsdien zelfs niet eens naar gehint, waardoor het erop leek dat Spencers shirt geen speciale betekenis had.  Maar toen kwam David Wise.

Wise was de componist van verschillende grote games als Donkey Kong: Country, Yooka-Laylee en ja, ook de originele Battletoads. Dat hij Battletoads 20/20 op zijn website noemde, ging dan ook als een lopend vuurtje over het internet heen. Zou dit de langverwachte wederopstand van de padden zijn? Waarschijnlijk niet.

Wise heeft de pagina ondertussen geüpdatet en heeft elke referentie naar Battletoads weggehaald, terwijl 20/20 gewoon bleef staan. De kans is dus groot dat het om een foutje ging. Zo'n foutje is echter ook vaak zat een voorbode geweest van wat zou komen. Als er een nieuwe Battletoads in de maak is, is de kans dan ook groot dat we die op de E3 gaan zien. Op dit moment achten we de kans echter nog altijd klein, maar dat is beter dan niets. En het zou wel de recente cameo's in Killer Instinct, Ready Player One en Shovel Knight verklaren.

0 reacties op "Brengt Microsoft de Battletoads mee naar E3?"