hotness 0
News

Codemasters maakt releasedatum F1 2021 bekend

Gepost door

Codemasters en EA hebben de releasedatum voor F1 2021 bekendgemaakt.
 
Codemasters heeft middels een video op het eigen YouTube-kanaal bekendgemaakt dat F1 2021 vanaf 16 juli verkrijgbaar is. De game komt beschikbaar op Playstation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series en Steam.
 
Dit is de eerste F1-game van Codemasters sinds het bedrijf is overgenomen door Electronic Arts. De game krijgt ook een aantal nieuwe features. Zo is het traditionele speltype Career uitgebreid en kan deze nu met twee spelers worden gespeeld. Je kunt hierin het kampioenschap nu samen met een vriend als team of rivaal aangaan. Daarnaast krijgt het speltype Career nog een toevoeging in de vorm van Real-Season Start. Dit zorgt ervoor dat spelers op elk punt in het seizoen kunnen instappen met realtime coureurs- en constructeursklassementen.
 
In F1 2021 wordt ook het nieuwe speltype Braking Point geïntroduceerd. In Braking Point beleef je het avontuur waarin je eerst jezelf moet bewijzen in de Formule 2. Dit speltype geeft je tevens een kijkje in het leven van een Formule 1-coureur.
 
Doordat de organisatie van de Formule 1 de kalender voor 2020 en 2021 flink heeft moeten omgooien komt het Formule 1-circus ook op een aantal andere circuits. Deze circuits zaten eerder niet in andere F1-games van Codemasters. Het gaat hier om de circuits in Portimão en Imola. EA bevestigt dat deze twee circuits wel zijn opgenomen in F1 2021.

           

0 reacties op "Codemasters maakt releasedatum F1 2021 bekend"