hotness 0
News

Darksiders II en andere Nordic-games komen naar PS4 volgens Amazon

Gepost door

Retailers gaan wel vaker de fout in als het gaat om het te vroeg plaatsen van een artikel waardoor je de game al kunt kopen voordat het is aangekondigd. Amazon is wellicht de volgende retailer die een grote fout heeft gemaakt. De online winkel biedt namelijk sinds kort PlayStation 4-versies van Darksiders II en andere Nordic-games aan, terwijl geen van die versies is aangekondigd.

Naast een PlayStation 4-versie van Darksiders II is ook Arcania - The Complete Tale voor de PS4 opgedoken en ook Legend of Kay HD voor de current-gen console van Sony is vanaf nu verkrijgbaar op Amazon. Bovendien is MX vs. ATV: Supercross Encore Edition voor de PlayStation 4 te vinden op Amazon en was een Xbox One- en PlayStation 4-versie van The Book of Unwritten Tales 2 beschikbaar bij de retailer, maar die laatsten zijn inmiddels alweer weggehaald.

Wat vooral opvallend is, is dat al deze onaangekondigde versies nog steeds niet zijn verwijderd door Amazon. Normaliter ziet een retailer na een paar uur zijn fout in en verwijdert de titels weer uit haar webshop, maar deze onaangekondigde versies staan al enkele dagen op Amazon.

0 reacties op "Darksiders II en andere Nordic-games komen naar PS4 volgens Amazon"