hotness 0
News

Demo FIFA 11 vanaf morgen beschikbaar

Gepost door

Wie niet kan wachten tot eind deze maand, wanneer FIFA 11 in de winkelrekken ligt, kan vanaf morgen alvast aan de slag met de demo van het spel. Geïnteresseerden kunnen terecht op box Live Marketplace, PlayStation Store en de PC. Xbox Live Silver-abonnees zullen helaas moeten tot 23 september.

In de demo kan je aan de slag met Chelsea, Barcelona, Real Madrid, Juventus, Bayer Leverkussen of Olympique Lyonnais in het Estadio Santiago Bernabéu, het thuisstadion van de Madrilenen. FIFA 11 kenmerkt zich dit jaar vooral door het realisme binnen het spel. De eigenschappen van de spelers zijn iets waarheidsgetrouwder en de gezichten zien er in tegenstelling tot de voorgaande delen realistischer uit.

Het passing-systeem in FIFA 11 is ook aangepast. Pro Passing zorgt ervoor dat je zelf controle uit kunt oefenen op de kwaliteit van je pass middels het control pad. Je eigen skills zijn dus belangrijke bij het passen. Daarnaast hangt de kwaliteit van de pass af van de eigenschappen van de speler. Verder is het nu ook voor de eerste keer mogelijk om als keeper te spelen in de modus 'Be A Goalkeeper' en kan je online met 22 man aan de slag.

0 reacties op "Demo FIFA 11 vanaf morgen beschikbaar"