hotness 0
News

EA heeft 13 miljoen dollar gemaakt van FIFA 12 Ultimate Team

Gepost door

Meer dan twee miljoen mensen zijn "actief bezig" met de laatste versie van FIFA Ultimate Team, dat met FIFA 12 kwam op de schijf, heeft EA onthuld.

Sinds de voetbalgame is uitgekomen eind september hebben FIFA Ultimate Team gamers 51 miljoen wissels uitgevoerd en gezorgd dat de koffers van Electronic Arts met $13 miljoen USD gevuld werden. EA's chief operating officer (en ook eens EA Sports baas) Peter Moore zei dat FIFA Ultimate Team meer dan $100 miljoen USD heeft gemaakt in het laatste financiĆ«le jaar - hetzelfde als FIFA 10 en FIFA 11 tesamen.

FIFA Ultimate Team geeft voetballers weer als kaarten. Hiermee moet je dan je perfecte team uitbouwen. Je kan munten verdienen om te spenderen aan spelerskaarten - je weet niet wat de inhoud is. Maar je kan ook met echt geld deze munten kopen. De kaarten die je krijgt kan je ook nog eens ruilen met andere spelers. In FIFA Ultimate Team speel je nog altijd voetbal, net zoals in de gewone FIFA 12, maar je bent ook verantwoordelijk voor de structuur van je team en hoe iedereen met elkaar omgaat.

Allemaal goed en wel, maar blijkbaar is er ook een minder leuk kantje aan FIFA Ultimate Team: Xbox Live fraude. Naar het einde van vorig jaar toe waren er klachten dat sommigen hun Xbox Live accounts gehackt waren om frauduleus FIFA Ultimate Team card packs te kopen.

0 reacties op "EA heeft 13 miljoen dollar gemaakt van FIFA 12 Ultimate Team"