hotness 0
News

Jak and Daxter Collection in haarfijne kwaliteit

Gepost door

Naughty Dog is de laatste paar jaar synoniem geworden voor de Uncharted games; een indirect gevolg door het uitgeven van drie games van dezelfde serie. Maar de ontwikkelaar heeft een langere geschiedenis dan het uitgeven van Drake's Fortune in 2007.

Naughty Dog was natuurlijk al bekend door de Crash Bandicoot-games voor de originele PlayStation en met de PlayStation 2 focuste de ontwikkelaar zich op het maken van een nieuwe serie genaamd Jak and Daxter. Met het tien jarig bestaan van de franchise zal Naughty Dog de Jak and Daxter games terug uitbrengen maar deze keer voor de PlayStation 3. De games zullen in HD te bespelen zijn en ergens in februari verschijnen.

Ook al zal deze bundel nauwelijks te evenaren zijn met een gloednieuw Jak and Daxter game, toch zal het succes bepalend zijn voor een opvolger. In 2009 liet community manager Arne Meyer ook al weten dat ze een nieuwe opvolger zeker zien zitten maar dat ze te druk bezig zijn met Uncharted, een situatie die nog altijd onveranderlijk lijkt.

0 reacties op "Jak and Daxter Collection in haarfijne kwaliteit"