hotness 0
News

Krieg the Psycho Bandit gearriveerd in Borderlands 2

Gepost door

Borderlands 2 heeft er sinds vandaag een nieuw speelbaar personage bij met Krieg The Psycho Bandit. Wie met de psychotische masochist wil spelen, moet er wel iets voor over hebben. Krieg is namelijk niet gratis. Het zesde speelbare personage van de FPS kost $10 in de VS en zit niet in de Season Pass.

Krieg the Psycho Bandit werd een aantal maanden terug al gepresenteerd als het zesde speelbare personage uit Borderlands 2. Ontwikkelaar Gearbox gaat met dit karakter de psychotische en masochistische toer op. Zo bevat de skill tree van Krieg vaardigheden die hem laten genezen als hij vuur vat en een bezerker-modus waarbij hij meer schade aanricht per kill.

Wie al rond is met de andere vijf personage uit Borderlands 2 en wel eens met Krieg wil spelen op de PS3, de Xbox 360 of PC, moet wel even in de buidel tasten. Gearbox heeft bekendgemaakt dat Krieg in de VS $10 kost en het valt te verwachten dat de prijs in euro’s ongeveer hetzelfde zal zijn. Wie trouwens een Season Pass heeft gekocht is eraan voor de moeite, want Krieg zit niet inbegrepen.

Tot op heden zijn overigens al meer dan zes miljoen exemplaren van Borderlands 2 verkocht, waarmee de game op weg is om het best verkopende spel ooit van uitgever 2K Games te worden.

0 reacties op "Krieg the Psycho Bandit gearriveerd in Borderlands 2"