hotness 0
Arknights
News

Nieuw evenement begonnen voor Arknights

Gepost door

Voor de mobiele RPG Arknights komt een nieuw evenement uit met de naam Interlocking Competition: Hymnoi Wisdom. Dit evenement bevat een nieuwe game-modus met unieke prijzen voor de spelers. Er komt ook een nieuwe operator met de naam Pallas, nieuwe outfits en een nieuw furniture theme.

Het evenement is van 29 december t/m 8 januari. Het bestaat uit drie onderdelen, in de game stages genoemd: Training Base, Final Proving Ground en  Post. Deze evenementen moeten in de bovengenoemde volgorde worden gespeeld. Spelers farmen onder andere exclusieve Competition Medals tijdens dit evenement, waarmee materialen kunnen worden gekocht en tevens ook een nieuw outfit voor Podenco met de naam: Wake Up From a Nap. De levels zijn zo ingericht dat spelers hun teams met operators nauwkeurig moeten samenstellen om tactisch overwicht te behouden.

De nieuwe operator Pallas is een Guard met zes sterren. Dit is een priesteres van Minoan. Haar hoofddoel is het versterken van de teamleden, maar kan ook zelf een behoorlijke hoeveelheid damage uitdelen.

           

0 reacties op "Nieuw evenement begonnen voor Arknights"