hotness 0
News

Nieuwe DLC Dead Cells: The Queen and the Sea aangekondigd

Gepost door

Motion Twin heeft vandaag via zijn Youtube-kanaal nieuwe DLC voor Dead Cells aangekondigd. Deze DLC krijgt als titel Dead Cells: The Queen and the Sea.

De trailer bevat weinig informatie. Je ziet een persoon staan op de muur van een kasteel met een zwaard in haar handen. Haar hoofd is, net als die van de protagonist, een soort vlam. Om haar heen verschijnen drie volgelingen, die allemaal andere wapens hebben en voor haar buigen. Zij geeft haar bedienden vervolgens een opdracht: kill him. Haar volgelingen vliegen weg en zij is de enige die overblijft.

In de trailer wordt ook een termijn genoemd wanneer de DLC zal verschijnen. Dit is in het eerste kwartaal van 2022. De game zal $4.99 kosten en zal uitkomen op de PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en op Steam.

Motion Twin geeft nog wat extra informatie. De DLC bevat twee extra biomes en een nieuwe eindbaas. De DLC zorgt ervoor dat de reis van onze onthoofde vriend buiten het kasteel wordt beƫindigd en geeft een nieuw einde aan de game.

           

0 reacties op "Nieuwe DLC Dead Cells: The Queen and the Sea aangekondigd"