hotness 0
Aura Kingdom
News

Nieuwe update voor Aura Kingdom met de naam Valleys of Ice Hearts

Gepost door

Er is een nieuwe update beschikbaar voor Aura Kingdom. De update wordt Valleys of Ice Hearts genoemd, maar staat ook wel bekend als Patch 84. In de update is de level cap verhoogd en zijn er onder andere nieuwe maps, dungeons en events toegevoegd.

Er zijn, voor de liefhebber, vier nieuwe fame quests, die je kunt ophalen bij Mirabelle. Deze vier quests geven toegang tot de volgende dungeons: Hidden Crystals Cave, Ancestral Spirits Temple, Otherworld: Glacial Ice Cavern en Otherworld: Subterranean Sanctuary.

Voor de rest is in de update de volgende content toegevoegd:

  • De map Snow Crystal Plains. Dit is een vredige stad waar het altijd winter is.
  • De map Deep Hidden Valley. Een dichtbegroeid bos dat in eerste instantie er vredig en mooi bij ligt, maar hoe dieper je gaat hoe ongemakkelijker de sfeer aanvoelt.
  • De dungeon Deer Valley. Ooit was het de Avian Artifact Sanctuary, maar nu is dit heiligdom volledig volgelopen met monsters.
  • De dungeon Blue Valley Secret Realm. Een landschap waarbij de speler betoverd zal worden door de blauwe planten, die de vallei vullen. Als de speler omhoogkijkt, hangt er een prachtige gouden gloed verspreid door het bos. Is dit te mooi om waar te zijn? Zeker. Hoewel de energie in deze map zorgt voor mooie plaatjes, is deze tot in de kern corrupt geraakt en stijgt er een kwaadaardige aura op van diep in het bos.
  • Eidolon Story Dungeon Alucard. Alucard is op zoek naar een Maker. Tijdens zijn zoektocht kan hij een metgezel goed gebruiken. Deze dungeon is alleen beschikbaar voor spelers die maandag, woensdag en zondag spelen en level 60 of hoger zijn.

0 reacties op "Nieuwe update voor Aura Kingdom met de naam Valleys of Ice Hearts"