hotness 0
News

Patch Elden Ring pakt problemen voor PC en PS5 aan

Gepost door

Bandai Namco heeft in samenwerking met FromSoftware een nieuwe patch vrijgegeven voor hun game Elden Ring. Zowel de PS5- als de PC-versie van de game worden gepatcht, waarbij het bij de spelcomputer vooral gaat om de beruchte save bug. Dit zou nu verholpen moeten zijn.

Op de PlayStation 5 zou de voortgang van het spel niet altijd worden ogpeslagen wanneer de console crasthe of wanneer je in Rest Mode de stekker eruit zou trekken. Waarom je dat zou doen vraag ik mij serieus af, maar dat geheel terzijde. Spellen en consoles afsluiten op de manier waarop het is bedoeld, is altijd aan te raden.

Op de PC waren er onder andere problemen met gebruiken van grafische kaarten. Soms werd de grafische kaart namelijk niet juist gebruikt, waardoor er performance issues kawen. Ook het crashen van de Fire Giant zou tot de verleden tijd moeten behoren.

De PC-versie van Elden Ring is sowieso niet de beste optie om het spel te spelen. Op het internet circuleren een en al verhalen over de performance. Middels patches hopen FromSoftware en Bandai Namco het probleem aan te pakken, maar voorlopig is de console-editie heilig.

 

0 reacties op "Patch Elden Ring pakt problemen voor PC en PS5 aan"