hotness 0
News

Rising Tides is de eerste uitbreiding voor Legends of Runeterra

Gepost door

Om wat voor live service-videogame dan ook succesvol te maken, is het belangrijk dat het spel in kwestie met grote regelmaat wordt voorzien van nieuwe content. Gamers raken immers snel uitgekeken op een game als ze reeds alles gezien hebben wat er te zien valt. Riot Games heeft dankzij League of Legends echter al jaren ervaring en weet hoe het moet omspringen met een dienst al deze.

Een van hun andere games, Legends of Runeterra, zal daarom morgen een nieuwe uitbreiding ontvangen die men Rising Tides heeft gedoopt. Zoals de naam al doet vermoeden heeft deze update een waterthema, waarbij de nadruk ligt op piraten. Die ga je daarom in overvloed vinden in Bilgewater, de nieuwe regio die met de update aan het spel wordt toegevoegd.

Dit nest van kapers, zwendelaars en rovers heeft echter meer gevaren dan enkel die van mensen. In de dieptes van het water wonen groteske monsters die schepen naar de dieptes sleuren en de bemanning met huid en haar verslinden. En jij kunt ze oproepen met de nieuwe kaarten!

Rising Tides introduceert zestig kaarten voor Bilgewater, evenals zestig kaarten voor de bestaande regio's. Dat zijn dus maar liefst 120 nieuwe mogelijkheden om je vijanden te slim af te zijn. Maar zelfs daar stopt de pret niet. Bilgewater introduceert vijf nieuwe kampioenen en brengt een nieuwe kampioen naar elk van de zes bestaande regio's én introduceert zes nieuwe sleutelwoorden: Attune (zorgt voor meer mana), Scout (sla als eerste toe), Vulnerable (dwingt vijanden een unit aan te vallen), Plunder (schade aan de vijandelijke Nexus), Deep (vertraag je vijand) en Toss (bedoeld om Deep te bewerkstellingen).

Dacht je dat we klaar waren? Verkeerd gedacht! Rising Tides heeft namelijk nog meer in petto. Wat te denken van twee nieuwe Guardians genaamd Baley en Powder Monkey, een bord met een Bilgewater-thema die men Slaughter Docks heeft gedoopt, tien nieuwe emotes én tien nieuwe cardbacks die zijn gebaseerd op de zeven regio's, Garen, Jinx en Yasuo. Wat wil je als gamer nog meer?

0 reacties op "Rising Tides is de eerste uitbreiding voor Legends of Runeterra"