hotness 0
News

RTS-game Iron Harvest aangekondigd voor de consoles

Gepost door

Ontwikkelaar King Art Games heeft bekendgemaakt dat de RTS-game Iron Harvest eind 2021 voor de PS4, PS5, Xbox One en Xbox Series X|S zal verschijnen. De game heeft al de nodige successen geboekt op Steam en is daar alom gewaardeerd. De vraag is natuurlijk hoe dit zich uiteindelijk zal vertalen naar de consoles.

Diegene die besluiten om de game voor de console te halen, kunnen wel meteen genieten van de Operation Eagle DLC die reeds al is uitgebracht. Hierdoor schaf je dus een allesomvattende edtie van de game aan. Gamers die de game al via Kickstarter van een pre-order hebben voorzien krijgen nog de mogelijkheid om van last-gen naar current-gen te wisselen.

Iron Harvest omschrijft zichzelf als een RTS-game die zich afspeelt in de alternatieve jaren '20. De Eerste Wereldoorlog is net achter de rug. In de game spelen gigantische machines, genaamd 'dieselpunk mechs', een belangrijke rol. Zij vormen de ruggengraat van jouw strijdkrachten. Traditionele gevechten komen overhoop te liggen met wetenschappelijke en technische vooruitgang.

Mocht je de game overigens liever op de PC willen spelen, dan is de game tot 12 augustus met 70% korting te verkrijgen op Steam.

0 reacties op "RTS-game Iron Harvest aangekondigd voor de consoles"