hotness 0
News

Stel eindelijk jouw dynastie veilig in Medieval Dynasty

Gepost door

De Middeleeuwen. Wie wil er niet in geleefd hebben. Altijd gezellige sfeer, af en toe leuk vermaak doordat iemand geradbraakt wordt, je voelt je pas echt levend wanneer er een plaag over het land gaat en boeren hadden nog geen tractoren. Voor diegene die het echt dolgraag willen proberen is al sinds enige tijd Medieval Dynasty te spelen. Het eerste woord in de titel laat zich raden, maar over het onderhouden van de dynastie was eigenlijk niets. Dit is nu veranderd. In de meest huidige update is het mogelijk om nakomelingen te krijgen en op te voeden, zodat je jouw dynastie veilig stelt.

De 'Heir Update' zorgt ervoor dat je speelgoed kan maken voor jouw kroost, maar ook dat de verhaallijn meer gefocust is op het onderhouden van de familie. Er zijn speciale quests, een speciaal event over de ceremonie voor de opvolger van de familie en nog genoeg inhoud om tientallen extra uren in jouw Middeleeuwse avontuur te stoppen.

Het is en blijft een update en het mag deze naam niet krijgen zonder de nodige bug fixes, optimalisaties en verbeteringen. Ook zijn er zes nieuwe NPC's die hun missies klaar hebben staan.

De langverwachte console-versie van de game staat in de planning en wordt later dit jaar verwacht. Op dit moment is de game te koop via GOG.com, de Epic Game Store en op Steam. Ook is de game beschikbaar via de Xbox Game Pass op de PC. Om de Heir Update te vieren heeft de game zijn hoogste aanbieding ooit met 30% als je hem koopt via Steam.

0 reacties op "Stel eindelijk jouw dynastie veilig in Medieval Dynasty"