Super Rare Originals aangekondigd als indie-first publishing label van Super Rare Games

Super Rare Games is een publisher van gelimiteerde,  fysieke releases voor indie games. Zij hebben een nieuw label aangekondigd met de naam Super Rare Originals, om nu ook digitale releases te kunnen uitbrengen. Hier een lijst met vijf games die door het label gepubliceerd zullen worden.

Grapple Dog

Een 2D pixel-art platformer van Joseph Gribbin, waarbij een hond met de naam Pablo allerlei uitdagingen aan gaat met zijn grappling hook. Zeilend door zes werelden met een bemanning van zes avonturiers, moet hij voorkomen dat de slechte robot Nul de wereld vernietigt.
Bezoek de Steam-pagina.

Post VOID

Een arcade style FPS met maar één doel: snelheid. Beweeg snel door de wereld en hou je metertje gevuld door kills te maken. Bij iedere nieuwe run is de wereld een beetje anders. Het doel is om steeds te proberen records te breken.

De game zal op consoles uitgebracht worden.

The Gecko Gods

Verken een mysterieus eiland als een kleine hagedis. Doe puzzels, klim over steile kliffen, eet insecten en ontdek een uitgestorven beschaving.
Bezoek de Steam-pagina.

Lone Ruin

Deze titel is van de maker van Hell is Other Demons. Het is een spell-based roguelike twin-stick shooter. Speel als een ontdekkingsreiziger die een mysterieuze kracht in een oude ruĂŻne onderzoekt. De ruĂŻne is gebouwd op een magische substantie, die wordt gebruikt door tovenaars met de kracht om zichzelf te transformeren. Vecht jezelf dieper en dieper door de wereld, terwijl je zelf allerlei magische krachten verzamelt.

Komt uit op Steam. Over andere platforms is momenteel nog niets bekend.

Completely Stretchy

Een korte first-person-ervaring. Verken de wereld van Grombi Isles als een soort Stretch Man met plakhanden. Praat met de bewoners en doorgrond het verhaal achter deze wereld.

Bezoek de Steam pagina.

Voor alle bovengenoemde games is nog niet precies bekend op welke platforms er een release zal zijn. In de toekomst zullen er meer games worden aangekondigd.

Discord

EnquĂȘte
Veel
26%
Best veel
48%
Weinig
20%
Niets
7%
Totaal aantal stemmen: 46 | 0 reacties

Games Headliner