hotness 0
Jurassic Park
News

Telltale werkt aan Jurassic Park game

Gepost door

Game Informer heeft de eerste details over een nieuwe game in het Jurassic Park universum, welke ontwikkeld zal worden door Telltale Games, onder bekend van de Sam & Max-franchise.

Voorbije games gebaseerd op de welbekende film Jurassic Park vallen allemaal terug te brengen op één overeenkomstig kenmerk: het neerknallen van dinosaurussen. Telltale Games vindt dat er meer te doen valt met de licentie. Zij werden aangesproken door Universal om een nieuwe game te ontwikkelen die zich meer op het menselijke aspect richt. Zo zal er een veel sterkere nadruk liggen op de personages en de situaties waarin ze verzeild geraken.

Telltale Games neemt in dat opzicht een voorbeeld aan Heavy Rain. "Die game omvatte een breed aanbod aan keuzes, waardoor de speler het verhaal grotendeels naar zijn hand kon zetten", zegt Kevin Boyle, executive director. "Ook onze gameplay elementen zullen verwant zijn aan Heavy Rain. Er zitten zowel bedaarde onderzoekingsopdrachten als spannende actiescenes in". De game zal zich tijdens en na de gebeurtenissen van de eerste film afspelen.

0 reacties op "Telltale werkt aan Jurassic Park game"