hotness 0
News

Thief 1080p op PS4; 900p op Xbox One

Gepost door

Wederom heeft een multiplatform game een lagere resolutie op de Xbox One. Thief, welke op 28 februari verschijnt, draait op 1080p op de PlayStation 4, terwijl de Xbox One-versie een resolutie heeft van 900p. Beide versies hebben wel een framerate van 30fps.

Ook al heeft de Xbox One-versie een lagere resolutie, volgens de makers zou je het verschil bijna niet kunnen zien. 'Je hebt er hele goede ogen voor nodig om het verschil te zien', zegt game director Nicolas Cantin. Het verschil zou dan ook niet net zo groot moeten zijn als bij bijvoorbeeld Call of Duty Ghosts of Metal Gear Solid V. Van de laatsgenoemde titel bleek gisteren dat de Xbox One-versie van de game op 720p zou draaien, terwijl de PS4-versie een resolutie heeft van 1080p.

Het grote verschil zou moeten zitten tussen de current-gen- en de next-gen-versies van de game. Op de Xbox One en de PlayStation 4 zijn er meer details zichtbaar en zijn er ook meer special effects aanwezig. Toch hebben alle versies gewoon dezelfde gameplay, waar het de ontwikkelaars vooral om gaat.

0 reacties op "Thief 1080p op PS4; 900p op Xbox One"