hotness 0
News

Veel DLC voor Uncharted 2 eind februari

Gepost door

Na de release van Uncharted 2: Among Thieves beloofde ontwikkelaar Naughty Dog dat de multiplayer nog regelmatig voorzien zou worden van DLC. Vandaag de dag is het eerste grote pakket in zicht, dat op 25 februari in Australië en het Verenigd Koninkrijk verschijnt.

Het pakket bevat zes multiplayerskins van Uncharted: Drake's Fortune, waaronder Navarro, Gabriel Roman en Eddie Raja. Daarnaast zijn worden er ook 24 extra trophies toegevoegd, welke grotendeels zijn bedacht door fanatieke Uncharted 2 fanaten. Ook zijn er twee nieuwe maps ontwikkeld, namelijk The Flooded Ruins en The Facility.

The Facility is een map die aan de ene kant een U-boot heeft en aan de andere kant hijskranen die kratten heen en weer tillen. The Flooded Ruins speelt zich af in de regen, waar de ruïnes veel klim- en klauterwerk mogelijk maken.

Het pakket zal, zoals eerder gezegd, op 25 februari verschijnen in Australië en het Verenigd Koninkrijk. De prijs van de bundel is $5,99. Het is echter ook mogelijk om enkel de maps ($3,99) of de skins($2,99) aan te schaffen.

0 reacties op "Veel DLC voor Uncharted 2 eind februari"